nedeľa 23. júna 2013

Len Pri 1% Úroku By Ste Mali Ročný Výnos Až €1,85 Milióna Ročne

Aj Michael Douglas spoznal v slávnom filme z 80. rokov, Osudová príťažlivosť, že niektoré veci v živote nemožno ignorovať, nestáleho partnera a peniaze!

Ak hovoríme o 'peniazoch', nejedná sa o drobné vo vašej peňaženke alebo obsah vášho účtu. Je tu reč o € 185 miliónoch , inými slovami o utorkovom žrebovaní EuroMillions - Euromilióny!

Tu je uvedené, ako sa odvíjalo Super žrebovanie od prvého ťahu 7. júna:

   Dátum žrebovania Suma jackpotu
7. jún € 100 miliónov Super žrebovanie
11. jún € 112 miliónmi - prehupnuté žrebovanie
14. jún € 129 miliónov - dvakrát prehupnuté žrebovanie
18. jún € 143 miliónmi - trikrát prehupnuté žrebovanie
21. jún € 166 miliónov - štyrikrát prehupnuté žrebovanie
Tento utorok: >>>> €185,000,000  - piatykrát prevalené losovanie

Otázka, ktorá všetkým visí na perách .. uvidíme tento utorok víťaza alebo sa bude v ďalšom žrebovaní výhra deliť medzi druhé miesta?

Každopádne, tento jackpot sa jednoducho nedá ignorovať!

Peniaze nikdy nespia

Ďalší z klasických filmov Michaela Douglasa je Wall Street, kde sme sa naučili ďalší, veľmi dôležitý, princíp peňazí: nikdy nespí!

Vďaka sile zloženého úroku, Albert Einstein tomu hovoril 'najmocnejšia sila vesmíru', by vaša cena jackpotu zarábala nadmerné imanie len na samotných úrokoch.

Len úroky zo € 185 miliónov by krásne stačili na kráľovský život, bez toho aby ste sa museli dotknúť samotnej výhry. Aj tá najmiernejšia investícia by vám za rok zarobila vyše milión Euro. Pre príklad, len pri 1% návrate z investície by ste zarobili € 1,85 milióna ročne.

Či už sa rozhodnete investovať svoje bohatstvo po utorkovej výhre jackpotu do čohokoľvek, uistite sa, že sa najskôr dobre pobavíte!

Tak neváhajte a skúste svoje šťastie o túto obrovskú sumu. Kúpte si tiket.

Veľa štastia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára