streda 27. februára 2013

Cynthia Stafford použila Zákon Príťažlivosti a Vyhrala $112 miliónov v Lotérii

Cynthia Stafford vyhrala $112.000.000 dolárov pomocou Zákona príťažlivosti

Cynthia Stafford je vášnivý čitateľ, ktorý verí v silu mysle. V roku 2007, sa rozhodla, že chce vyhrať $112 miliónov . Nechala si poradiť od autora Joseph Murphyho, a stále dookola písala "$112.000.000 dolárov" znova a znova. Meditovala a vizualizovala si výhru a to ako jej život bude vyzerať potom čo vyhrá. Podrobne si všetko spísala, ako dom a auto, že bude dávať na charity, a pod.

Po štyroch mesiacoch vizualizácie lotériu vyhrala jackpot v  Kalifornia Mega Millions v máji 2007. Čiastka výhry bola $112.000.000 dolárov - presne to, čo jej predstavovala. Stafford verí, že kľúčom k jej veľkému víťazstvo bolo, že si vytvorila písomný plán a vizualizovala to, aký by bol jej svet , keby už vyhrala.

Neville to povedal najlepšie, že si musíte svoje želanie predstavovať a hlavne preciťovať už ako splnené.

pondelok 25. februára 2013

Oscarová Noc a Lotérie

Celý svet sa ešte chveje vzrušením zo včerajšej Oscarovej noci. Kto si domov odniesol zlatú sošku a všetku slávu? Kto sa dostal tak blízko, ale bol ponechaný s prázdnymi rukami a slovami "bola to česť už byť nominovaný".

Hrajte a súťažte s MegaLoto

Nechoďte domov s prázdnymi rukami, STAŇTE SA VÍŤAZOM!

Svet miluje víťaza, len sa spýtajte ktoréhokoľvek z víťazov jackpotov, ktoré si celkom domov odniesli stovky miliónov libier.

Adran Bayford, Louise White a Cindy & Mark Hillovi - tí všetci zažili svoj ​​okamih slávy na pódiu s víťazmi. Ich výhrou nebola malá zlatá soška či nejaké vyznamenanie, bola to imanie tak obrovská, že sa už nikdy viac nemusia o peniaze starať. V skutočnosti majú čo robiť, aby ich vôbec utratili.

Odneste si tento týždeň domov svoju vlastnú cenu:

Utorkové žrebovanie EuroMillions o € 21 000 000
Utorkové žrebovanie SuperEnaLotto o € 48 300 000
Stredajšie žrebovanie US Powerball o $ 90 000 000

** DÔLEŽITÉ: dnes je posledný deň, kedy môžete hrať našu zábavnú súťaž - Hádajte, kde je lopta! 4 najbližšej odhady pozície lopty na obrázku získajú každý € 600 v hernom kreditu. Víťazi budú vyhlásení zajtra 26. februára 2013 **

Nechajte sa inšpirovať Oscary a začnite s plánovaním svojho "ďakovného" prejavu.

piatok 22. februára 2013

Žrebovanie Dnes

Dnes keď píšem tento článok je piatok a vy pravdepodobne hľadáte informácie o slovenskom ťahu lotérie EuroMilióny, ale vedzte že aj dnes prebieha aj iné žrebovanie. Nie však na Slovensku ale v mnohých iných západo-európskych krajinách, kde môžu ľudia hrať bohatšiu verziu lotérie EuroMilióny, ktorá má meno EuroMillions.

Nuž a dnešné žrebovanie Jackpotu má minimálnu výšku €15 000 000 eur, čo je základná výška jackpotu v tejto lotérii.
Jackpot však nemá výhercu v každom žrebovaní a tak sa pravidelne navyšuje na desiatky až stovky miliónov.
Len nedávno padol jackpot vo výške €185 miliónov eur.

Tak čo poviete na európske euromilióny a ich žrebovanie ktoré prebieha dnes? Páči sa Vám takáto sumička?
Verím, že áno.

Tak navštívte stránky spoločnosti MegaLoto a kúpte si tiket online.

Jackpot Banners

štvrtok 21. februára 2013

Gigantické Jackpoty


TENTO
VÍKEND SA skáče cez gigantické jackpoty!

Keď príde na skoky, snáď nikto ich neovláda lepšie, než skokani na lyžiach. Včera začal v talianskom Trentine svetový lyžiarsky šampionát v severskom lyžovaní 2013, a tak si môžeme byť istí, že loto jackpoty nebudú jedinou vzletnou udalostí tohto víkendu!

Taliansko teda hosťuje tohtoročný šampionát v severskom lyžovaní, viete ale, že ten úplne prvý sa konal v Československu v roku 1925?

Hoci nemôže MegaLoto.cz konkurovať najdlhšiemu skoku 246,5 metra, môžeme sa ale stretnúť v súťaži o najväčší svetový jackpot.

Najlepšími skokanmi momentálne :

Dnes večer - SuperEnaLotto - € 47 000 000

Sobota večer - USA Powerball - $ 80 000 000

Sobota večer - SuperLotto Plus - $ 28 000 000

Ako vidíte, nie je sa treba obávať, že tieto jackpoty zídu z kluzského svahu. Nadmorská výška je určite na ich strane!

Veľa šťastia!



Hrát NYNÍ!

streda 20. februára 2013

Výhercovia lotérie EuroMillions založili charitu

Výhercovia európske lotérie EuroMilióny (EuroMillions)  Chris and Colin Weir poskytli 5 miliónov a založili charitu.

Weir Charitable Trust má za ciel podporovať škótske skupinky, jednotlivcov ale aj iné charitatívne organizácie.

Weirsovci vyhrali £161m v EuroMillions lottérii v júli 2011 – bola to najvyššia výhra v Európe.

Manželia sa vyjadrili, že sa tešia že ich charitatívna organizácia už funguje a že od svojej výhry boli schopní pomôcť už mnohým.

Ich organizácia bude prijímať žiadosti každý štvrťrok pre 5 hlavných oblastí: zdravie, šport, kultúra, rekreácia a zvieratá.

utorok 19. februára 2013

Dnešný ťah

Dnes keď píšem tento článok je síce utorok a vy pravdepodobne hľadáte informácie o slovenskom ťahu lotérie EuroMilióny, ale vedzte že aj dnes prebieha jeden ťah. Nie však na Slovensku ale v mnohých západoeurópskych krajinách, kde môžu ľudia hrať omnoho bohatšiu verziu lotérie EuroMilióny, ktorá sa volá EuroMillions.

Nuž a dnešný Jackpot má výšku €59 000 000 eur, čo je bežná výška jackpotu v tejto lotérii.
Minimálne sa totiž dvakrát do týždňa hrá o €15 miliónov a často sa jackpot prehúpne cez stomilionovú hranicu.

Tak čo poviete na európske euromilióny a ich dnešný ťah? Páči sa Vám takáto sumička?
Verím, že áno.

Tak navštívte stránky spoločnosti MegaLoto a kúpte si tiket online.

Jackpot Banners

Cena Tiketu EuroMilióny vs. EuroMillions

Cenu tiketu do slovenskej lotérie euromilióny asi už poznáte, však?

Ak Vás však zaujíma cena tiketu do bohatšej európskej verzie EuroMillions tak tá je o niečo vyššia ako v slovenskej verzii, ale aj Jackpoty sú niekoľkonásobne vyššie.

Veď ten základný o ktorý sa hrá každý utorok a piatok je vždy €15 000 000.
No a samozrejme ak sa nenájde výherca, tak jackpot po každom ťahu rastie a rastie.

Môže narásť až do výšky €185 000 000!

Takže si spravme malé porovnanie:

Slovenské Euromilióny:

Cena tiketu: €1,1
Jackpot : bežne okolo €2-3 miliónov

Európske EuroMillions

Cena tiketu online: €4,5
Jackpot: €15 - 185 miliónov

Vyzerá to tak, že cena tiketu v EuroMillions je 4,5x vyššia, ale výhry oproti slovesnkým jackpotom sú 7 až 60x vyššie, takže sa oplatí kúpiť si tiket do EuroMillions online.

pondelok 18. februára 2013

EuroJackpot očakáva ešte väčšie jackpoty

Druhá najobľúbenejšia celoeurópska lotéria EuroJackpot odstránila svoj ​​limit 12 navýšení. To znamená, že sa jackpot môže navyšovať neurčitým počtom, až k maximálnej hodnote jackpotu € 90 miliónov!

Jackpot BannersTo môže znamenať, že je teraz možné, aby víťaz 2. ceny lotérie EuroJackpot mohol vyhrať jackpot, ALE tiež to znamená, že jackpoty sa môžu teraz šplhať ešte vyššie bez časového obmedzenia, až kým nedosiahnu € 90 miliónov.



Ako si možno spomínate, dňa 10. augusta 2012 odišiel šťastný nemecký hráč lotérie domov s jackpotom a 2. cenou potom, čo bol jediným víťazom 2. ceny po 12 navýšeniach. To efektívne ukazuje, že bolo možné vyhrať jackpot bez skutočnej výhry v lotérii!



Nové zúčastnené krajiny v lotérii EuroJackpot


K novo zavedenej legislatíve ohľadom možného počtu navýšení, sa pridali tento mesiac k lotérii aj nové krajiny. Viac zúčastnených krajín znamená aj vyššie jackpoty.

Šesť nových krajín pridaných do lotérie: Chorvátsko, Litva, Lotyšsko, Švédsko, Nórsko a Island.
Ako vidíte, obe zmeny sľubujú omnoho vyššie jackpoty pre túto skvelú európsku lotériu. Nemôžeme sa dočkať, a vsadíme sa, že vy tiež!

Od otváracieho žrebovania 23. mája 2012, urobila lotérie EuroJackpot niektorých z loto hráčov pekne bohatými. Súčasný najväčší vyhraný jackpot bol nastavený 25. januára 2013, keď jeden šťastný držiteľ žrebu vyhral úžasných € 29,5 miliónový jackpot.

Pozrime sa, ako blízko sa dostaneme k € 90 miliónovej hranici!

Diskusia

Lotéria Euromilióny priťahuje dosť veľkú pozornosť medzi priaznivcami tipovania a lota.
Veď vyhrať pár miliónov eur, to už človeku zmení celý život. A tak sa na internete živo diskutuje a diskutuje.

Ak hľadáte na Internete nejaký priestor kde prebieha diskusia na tému euromilióny tak Vám poradím jedno fórum, kde môžete vyjadriť svoj názor na túto tému:  EuroMilióny fórum

Zaujímavosťou je, že na tom fóre prebieha diskusia nielen o slovenskej verzii euromiliónov ale hlavne o tej bohatšej európskej verzii EuroMillions, kde majú hráči možnosť vyhrať jackpot v rozmedzí €15 - €185 miliónov.

Tipovanie Cez SMS

Tipovanie cez SMS sa stáva čoraz populárnejším. Tipovať cez SMS môžete rôzne športové podujatia ako je futbal, tenis, hokej a podobne, ale v poslednej dobe sa k tomu pridružilo aj nové odvetvie hazardu a tým sú lotérie.

Slovenský Tipos Vám ponúka možnosť zakúpenia si tiketu cez SMS na svoje lotériové produkty ako je Loto, EuroMilióny, Loto 5 z 35 a podobne. Tiket si jednoducho zakúpite odoslaním SMSky na číslo 333.

Podrobné pokyny ako si týmto spôsobom zakúpiť tiket nájdete na tejto stránke Tiposu.

Ak však máte záujem hrať EuroMilióny, mali by ste zvážiť európsku verziu EuroMillions.

Prečo? Nuž jednoducho preto, že sa hrá nie raz ale dvakrát týždenne, ale hlavne preto, že v každom ťahu sa hrá minimálne o €15 000 000.  Samozrejme, že Jackpot nepadá každý raz a tak rastie a rastie do závratných výšok aj viac než €100 000 000.

Takže ak by ste radi vyhrali viac než Vám ponúkajú slovenské euromilióny, tak navštívte stránku MegaLoto alebo jednoducho vyplnte formulár nad týmto článkom odkiaľ budete potom priamo presmerovaní na stránku MegaLoto.

nedeľa 17. februára 2013

Overenie Tiketu

Ak ste si zakúpili tiket do slovenskej verzie lota euromilióny tak potom môžete overenie svojho tiketu vykonať jednoducho na stránke spoločnosti Tipos, ktorá toto loto prevádzkuje. Odkaz.

Viete však, že existuje aj európska lotéria Euromilióny? Myslím, že o túto verziu budete mať väčší záujem. Prečo?

Jednoduch kvôli výške jackpotu. Na Slovensku sa jackpot motká niekde vo výške 2-3 miliónov eur. Čo je na slovenské pomery veľmi slušné. Ale ak to porovnáte s európskou verziou EuroMillions, tak sa výška Jackpotu poriadne mení.

Veď v každom ťahu môžete vyhrať minimálne €15 miliónov eur. A to až dvakrát do týždňa každý utorok a piatok. Jackpot však pravidelne rastie do výšok cez 50 miliónov a párkrát do roka vyskakuje aj nad 100 miliónov eur. To už je poriadna suma peňazí, čo myslíte? O to sa už oplatí hrať.

Môžete tak urobiť jednoducho na MegaLoto, prípadne vyplniť svoj tiket nad týmto článkom a kliknúť na "Hrať čísla"

Taktiež overenie tiketu pre euromilióny môžete vykonať na stránke MegaLoto.

EuroMilióny v Rakúsku

Euromilióny (EuroMillions) alebo európska lotéria je v celej Európe veľmi populárna. Hrajú ju milióny ľudí po celej západnej Európe vrátane Rakúska. Hracia horúčka veľmi často stúpa, pretože Jackpot v tomto populárnom lote často stúpa na niekoľko desiatok miliónov eur, prípadne aj viac ako €100 miliónov.

Maximálna výška Jackpotu je totiž stanovená na €195 miliónov eur. Nečudo preto, že slovenskí občania často hrajú euromilióny v Rakúsku. Jednoducho vycestujú do najbližšieho mesta za hranicami a kúpia si tikety.

Táto možnosť je prijateľná pre tých, ktorí sú z Bratislavy alebo západného Slovenska, prípadne tých čo pracujú v Rakúsku alebo inde v zahraničí. Pre tých čo žijú na východe Slovenska táto možnosť skoro vôbec neprichádza v úvahu.

Ale aj pre nich existuje jednoduchý spôsob ako si kúpiť tiket do tejto najbohatšej európskej lotérie.

Môžu tak urobiť jednoducho z pohodlia svojho domova. Stačí navštíviť stránku Megaloto a kúpiť si tiket online.